top of page

Minun  tarinani

150900182_239692314408051_85376292658859

Vera Berg

SKY Kosmetologi

Terveydenhoitaja

Aikaisimmilta koulutuksiltani olen terveyden- ja sairaanhoitaja. Olen työskennellyt terveydenhoitajana 11 vuotta useissa eri Espoon äitiys- ja lastenneuvoloissa, joten hoitotyöstä olen saanut vankan kokemuksen. Asiakkaita olen kohdellut empaattisesti, tasa-arvoisesti ja asiakaslähtöisesti. Koska pitkään mielessä kytenyt ajatus kauneudenhoitoalan tutkinnosta ei ottanut laantuakseen, päätin opiskella vielä yhden uuden ammatin. Syksyllä 2019 lähdin lukemaan kauneudenhoitoalaa suurella intohimolla ja nyt voin todeta sen olleen oikea valinta.

 

Koen, ettei kosmetologin työssä voi olla koskaan täysin valmis, vaan itsensä ja työmenetelmien kehittäminen ovat läsnä koko ajan. Tämän vuoksi luen päivittäin kauneudenhoitoalaan liittyviä artikkeleita ja blogeja ja kouluttaudun aktiivisesti.

 ​

Tarkoituksena on toimia monipuolisena ihonhoidon asiantuntijana., joten hoitoihin ovat tervetulleita kaikenikäiset ihmiset. Yhtenä kohderyhmänäni ovat nuoret, sillä haluan korostaa esimurros- ja murrosiän ihonhoidon tärkeyttä. Teini-iän hormonit saavat ihon reagoimaan usein epätoivotulla tavalla. Iho-ongelmat ovat hyvin henkilökohtaisia vaikuttaen jokapäiväiseen elämään ja itsetuntoon. Neuvon nuoria heidän ihonhoidossaan jo ennen mahdollisia iho-ongelmia ja olen apuna luotettavana ammattilaisena silloin, kun iho ja asiakas sitä eniten kaipaavat.

 

Lue alla olevasta linkistä haastatteluni, joka liittyy nuorten ihonhoitoon.

Veras Skin Clinic Riihimäki — Artikkelit — BiON Skincare Suomi

 

Terveyden- ja sairaanhoitajan ammattini antaa hyvän pohjan hoitaa erilaisia iho-ongelmia. Annan apua iho-ongelmien kanssa kamppaileville asiakkailleni tarjoten heille vaihtoehdon lääkkeettömään, mutta tehokkaaseen, ihonhoitoon ennen mahdollisia lääkekuureja. Asiakas voi tulla myös hoidattamaan ihoa ennaltaehkäisevästi ja nauttimaan kokonaisvaltaisesta kehon ja mielen hyvinvoinnista.

 

Työn, perheen ja ystävien lisäksi sydäntäni lähellä ovat estetiikka, luonto ja liikunta. Niistä ammennan voimavaroja ja energiaa muihin elämäni osa-alueisiin. Luonteeltani olen ulospäinsuuntautunut, empaattinen, elämänmyönteinen, avulias, tarkka ja tunnollinen. Huumorintajuni ja luotettavuuteni ovat saaneet huomiota työkavereiden ja ystävien keskuudessa.

Instagram

bottom of page