top of page

 

Kasvohoidot

BLEMISH BALANCE - syväpuhdistava kasvohoito  77 €

Kenelle? Epäpuhtaalle, tukoksiin ja akneen taipuvaiselle iholle, aknehoidon hallintaan.

Kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka avustaa ihoasi kohti raikasta tasapainoa. Blemish Balance -hoito soveltuu täydellisesti nuoren ihon puhtauden ylläpitoon sekä juuri aloitetun aknehoidon tueksi, nopeuttamaan aknehoidon tuloksia sekä hallintaa.

Pehmentävät AHA-hapot sulattavat huokosista talitukkeumia, jotka mekaanisen puhdistuksen avulla saadaan huolellisesti puhdistettua. Syväpuhdistava ja tulehduksia rauhoittava savinaamio toimii magneetin tavoin, puhdistaen ihon tehokkaasti kuona-aineista, aknebakteereista, tukoksista ja epäpuhtauksista. Hoidossa käytetyt hoitotuotteet sisältävät korkean määrän p.acnes -bakteerikantaa tuhoavia antioksidantteja, kasvi- ja yrttiuutteita.  Lisäpalveluista voit valita ultraäänipuhdistuksen tai mekaanisen ihonpuhdistuksen +17€..

 

 

AHA ADVANCED PEEL -happohoito 87 €

Kenelle? Akneen ja aknearpiin, ruusufinniin, ikääntymismuutoksiin, pigmenttimuutoksiin, suurentuneisiin huokosiin, epäpuhtauksiin ja mustapäihin.

Ammattitasoiset ja edistyneet AHA-hapotukset, glykolihappo 30% ja maitohappo 35% tarjoavat tehokkaimmat hoitotulokset monenlaisiin ihonhoidon tarpeisiin. BiON-ammattikäyttöön kehitetyt hapotukset sisältävät lisäksi hoitoa tehostavia kasviuutteita-, antioksidantteja ja entsyymejä, joilla hapotushoidon tehoa on aktivoitu entisestään. Lisäpalveluista voit valita ultraäänipuhdistuksen tai mekaanisen ihonpuhdistuksen +17€.

 

 

A-BOOSTER -anti-age kasvohoito  87 €
 

Kenelle? Ikääntyneelle, ohentuneelle, elastisuutta menettäneelle ja juonteiselle iholle, myös pigmenttimuutosten hoitoon.

Täydellistä Anti-age terapiaa kohti luonnollista hehkua ja kosketusta. Stressi, hormonaaliset muutokset, auringonotto ja muut vaurioittavat ympäristötekijät vaikuttavat ihon ennenaikaiseen ikääntymisprosessiin. Ajan myötä ihoon kehittyy hienoja juonteja, elastisuus vähenee ja iho saattaa myös ohentua. Sävy saattaa myös muuttua epätasaiseksi ja iho menettää valovoimaista hehkuaan.

A-vitamiini aktivoi ja korjaa tehokkaasti ihon uudistumista, palauttaen ihoon selkeästi lisää elastisuutta, paksuutta ja vahvuutta. Hoidon syväulotteiset antioksidantit ja luonnolliset kosteustekijät täytelöittävät ihoa ja palauttavat iholle sen kaipaamaa suojaa. Lisäpalveluista voit valita ultraäänipuhdistuksen tai mekaanisen ihonpuhdistuksen +17€.

 

 

HYDRA GLOW -kosteuttava ja kirkastava kasvohoito  87 €

Kenelle? Pintakuivalle ja elottomalle iholle.

Hoito auttaa tasoittamaan merkittävästi ihon pintarakennetta. Luonnolliset kosteustekijät ja aminohapot täydentävät biologista kosteussäilöä, ylläpitäen pitkäkestoisesti ihon mukavaa joustavuuden ja kimmoisuuden tuntua. Kun ihosi kaipaa lasillisen kylmää ja virkistävää vettä, tarjoaa Hydra Glow -hoito ihollesi täydellisesti nesteyttävää ja syväkosteuttavaa tehoa.

Hydra Glow -hoito imeyttää ihosoluille korkean määrän kosteutta ja palauttaa elottomalla ja pintakuivalle iholle upean tasaisen ja kosteutetun hehkun. Tasaisen kiitävää nesteytystä, aivan kuin lasipinta. Lisäpalveluista voit valita ultraäänipuhdistuksen tai mekaanisen ihonpuhdistuksen +17€.

 

 

CC-CALMING COMFORT -herkän ihon puhdistava kasvohoito 87€

Kenelle? Kuivalle, erityisherkälle, atooppiselle ja couperoottiselle iholle.

Kokonaisvaltaisesti ihoa rauhoittava, ravitseva ja pehmentävä erikoishoito, kun ongelmana ovat ihon herkkyystilat, kuivuus, atopia ja couperoottisuus.

CC-Calming Comfort -hoidon rauhoittava vaikutus laskee iholla esiintyviä epämukavuustiloja, kuten kiristelyä, punoitusta ja kuumotuksen tunnetta.

Hoidoissa hyödynnettävät bioaktiiviset ainesosat auttavat palauttamaan ihoa suojaavalle lipidikerrokselle suojaa, jolloin epämukavien iho-oireiden muodostuminen vähenee. Hoito stimuloi myös biologisten keramidien tuotantoa, vahvistaa heikentyneitä kapillariseinämiä ja ylläpitää ihon pehmeän rauhoittavaa tuntua.  Lisäpalveluista voit valita ultraäänipuhdistuksen tai mekaanisen ihonpuhdistuksen +17€.

YIN YOUR SKIN® PRO KOSMEETTINEN GUA SHA -kasvohoito 125€

Gua Sha Pro kasvohoito on yhdistelmä perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaista Gua Shaa, löyhän sidekudoksen manipulaatiota ja lymfahierontaa.  Decoltén, niska/hartiaseudun, kasvojen ja päänahan käsittely tehdään Gua Sha kammalla, joka rentouttaa tehokkaasti niin kehon kuin mielen.

 

Gua Sha on vanha kiinalainen menetelmä, jolla lisätään lymfanestekiertoa, vilkastutetaan aineenvaihduntaa ja aktivoidaan verenkiertoa. Gua Sha silottaa juonteita, poistaa turvotusta ja lisää kasvojen alueen verenkiertoa tehden kasvojen piirteistä selkeät ja ihosta hehkuvan ja kauniin kuulaan. Hoito tuo iholle kiinteyttä, elinvoimaa ja kirkkautta. Kosmeettinen Gua Sha on tehokas vaihtoehto injektiohoidoille ja sen tekoa on helppo jatkaa kotona. 

Yin Your Skin Gua Sha hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon kosteuttamisen kasvovedellä, kasvoöljyn ja kosmeettisen Gua Shan. Hoidon kesto noin 1h45min. Lisäpalveluista voit valita entsymaattisen kuorinnan, ihoa uudistavan naamion  ja loppuvoiteet +25€/30min.

 

Kokonaisvaltaiseen kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, tehokas kuorinta, hoitava naamio, rentouttava hieronta, tehoseerumit ja hoitovoiteiden imeyttäminen. Hoidon kesto 1h 10min - 1h 30min

 

Lisäpalveluna ultraäänipuhdistus, mekaaninen ihonpuhdistus tai timanttihionta + 17 €.

bottom of page