top of page
Wooden sink

Tuotteet

Pyrin takaamaan keskeytyksettömän hoitokokonaisuuden asiakkailleni, joten pidän oven hoitojen aikana kiinni. Hoitotyön lisäksi toimin myös palvelevana myymälänä. Sen vuoksi hinnastosta löytyy ostosvartti, jolloin saat valita sinulle sopivan ajan tulla ostoksille. Olen joustavasti avoinna sopimuksen mukaan, joten aikoja voi kysellä aukioloaikojen ulkopuoleltakin.

 

Laadukkaiden ja vaikuttavien ihonhoitosarjojen lisäksi sain upean mahdollisuuden ottaa suomalainen Anno Collection -tuotemerkki jälleenmyyntiin. Annon tekstiilit ja piensisustusesineet tukevat palvelutarjontaani ja visuaalisesti harkittua ilmettä. Annon tuotevalikoimaan kuuluu sisustustuotteita, mattoja sekä laaja valikoima kodintekstiileitä. Valikoimasta erityisesti kylpyhuonetekstiilit, toilettipussit sekä Suomessa valmistettu huonetuoksusarja täydentävät hoitolan muuta tuotetarjontaa. Myyntituotevalikoima kasvaa kysynnän mukaan, ja haluankin tarjota asiakkailleni mitä Riihimäeltä ei vielä löydy.

Katso lahjakortit täältä!

Screen Shot 2021-02-17 at 0.23.24.png

Anno

Anno Collection on vuonna 2007 perustettu suomalainen sisustusbrändi. Sen tavoitteena on luoda skandinaaviseen elämäntapaan sopivia ajattomia tuotteita, joiden kanssa on hyvä elää. Anno edustaa muotoilultaan ja materiaaleiltaan ajattomia, vastuullisia ja helposti yhdisteltäviä lifestyle- ja sisustustuotteita.

BiON - Rooted in Science, Naturally Effective

BiON -tuotesarja yhdistää dermatologian, biokemian sekä luonnon harmoniseksi kokonaisuudeksi. BiON -sarja on ihotautilääkäreiden, biokemistien sekä farmaseuttien kehittämä luonnonmukainen ammattikosmetiikkasarja. BiON -tuotteet vahvistavat ihon luonnollisia biokemiallisia toimintoja, jotka palauttavat iholle hyvinvoivaa tasapainoa ja terveyttä.

Signature Expert - logo.PNG

Flow Cosmetics - Aina luonnollista. Aina tehokasta. Aina rehellistä.

Flow Cosmetics on Riihimäen ylpeys. Sen luonnonkosmetiikkatuotteiden tärkeimpinä vaikuttavina aineina ovat Suomessa kasvaneet villimarjat ja -yrtit, jotka ovat täynnä vitamiineja, antioksidantteja sekä pohjoisen väkevää energiaa.

Screen Shot 2021-02-17 at 0.28.15.png
stone-3060690_1920.png

Sysilahden puutarhan tuotteita

Vera's Skin Clinic on täydentynyt upeilla, Eskon Werstaan palkituilla vanerikoreilla. Kotimaiset korit tehdään Paraisilla käsityönä ja niitä saa kolmessa eri koossa.

bottom of page