top of page

 

Vartalohoidot

 

 

VERA’S VARTALOHOITO selän tai jalkojen alueelle  77 €

 

Nimikko vartalohoitoni sisältää Alexandrian Kuolleenmeren suolakuorinnan, joka jättää ihollesi silkkisen ja pehmeän tunteen. Klassinen hieronta rentouttaa niin lihakset kuin mielen. Unkarilainen Mud Puddle -mutanaamio imee tehokkaasti epäpuhtauksia, hillitsee tulehduksia ja rauhoittaa ihon. Mudalla on lukuisia terveysvaikutuksia ja on erinomainen anti-age tuote. Kosteuttava voide pehmentää ja tasoittaa ihosi rakennetta kuorinnan ja naamion jälkeen. Tämä monipuolinen  vartalohoito sopii täydellisesti kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia.

 

Hoidon kesto n. 1h 15min

 

 

GUA SHA vartalohoito  77 €

 

Gua Sha hieronta kuulostaa uudelta ja trendikkäältä hoidolta, mutta kyseessä on ikivanha  aasialainen hoitomuoto, joka on periytynyt siellä sukupolvelta toiselle. Gua Sha on moniulotteinen hoitomenetelmä, jossa välineenä voi olla mm. ohut, pehmeäreunainen kivilasta, lusikka tai rulla. 

 

Gua Sha vartalohoitoni sisältää selän, jalkojen tai käsien alueen kuorinnan haluamallasi tuotteella. Kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa tehden ihostasi pehmeän ja sileän. Gua Sha vartalohieronnassa käytetään sileää, energisoivaa kiveä, lusikkaa ja rullaa. Gua Sha hieronta vilkastuttaa tehokkaasti hoidettavan alueen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa helpottaen kehon turvotustilaa. Hieronta avaa kehosi jännityksiä lihaksissa ja faskioissa. Sinä päätät, kuinka voimakkaasti kehoasi hoidetaan vai tuletko täydelliseen rentoutushetkeen. Tätä hoitoa et kadu, vaan haluat jatkaa sitä kotona. Gua Sha käsittelyn jälkeen hoidettavalle alueelle levitetään rauhoittava naamio ja ihoa kosteuttava voide.

 

Hoidon kesto n. 1h 15min

 

 

FLOW COSMETICS vartalohoito  77 €

 

Ihastuttava riihimäkeläinen luonnonkosmeettinen Flow Cosmetics ansaitsi saada oman nimikkohoitonsa, jossa koko vartalo hoidetaan Flow Cosmeticsin tuotteilla.  Tämä vartalohoito sisältää selän tai jalkojen alueelle kuorinnan, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa poistaen ylimääräistä turvotusta. Kuorinta pehmentää ihoa, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja tasoittaa ihon sävyä. Tämän jälkeen rentouttava hieronta rauhoittaa niin kehon kuin mielenkin. Naamio ja loppuvoide valitaan ihon tarpeiden mukaan. Flow Cosmeticsin tärkeimpinä vaikuttavina aineina ovat Suomessa kasvaneet villimarjat ja -yrtit, jotka ovat täynnä vitamiineja, antioksidantteja sekä pohjoisen väkevää energiaa.

 

Hoidon kesto n. 1h 15 min

 

 

KLASSINEN KOKOVARTALOHIERONTA  75 €

Klassinen kokovartalohieronta sisältää kuivaharjauksen, joka vilkastuttaa aineenvaihdunnan ja verenkierron poistaen ylimääräistä turvotusta kehostasi. Harjaus pehmentää ihoa, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja tasoittaa ihon sävyä. Klassinen kokovartalohieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksiasi ja rauhoittaa mielesi. Iho saa hoitoöljystä kaipaamaa kosteutusta ja ravintoa.

Hoidon kesto n. 1h 15min

 

 

KUUMAKIVIHIERONTA  77 €

Pidempi kuumakivihieronta sisältää kuivaharjauksen, joka vilkastuttaa aineenvaihdunnan ja verenkierron poistaen ylimääräistä turvotusta kehostasi. Harjaus pehmentää ihoa, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja tasoittaa ihon sävyä. Koko vartalon kuumakivihieronta tehdään samettisen sileillä, lämmitetyillä kivillä, joilla on terapeuttisen rentouttava vaikutus. Lämpimät kivet nopeuttavat kireiden lihasten lämpenemistä, jolloin hieronnasta tulee tehokas. Tämä hoito on sinulle täydellistä hemmottelua alusta loppuun.

 

Hoidon kesto n. 1h 15 min

 

 

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA  55 €

 

Lempeä päähieronta sisältää jännitystä lieventävän, kehoa energisoivan pään-, kasvojen-, niska- ja hartiaseudun hieronnan. Tämä hemmotteleva hoito auttaa sinua rentoutumaan ja rauhoittumaan. Hoidon jälkeen olosi on seesteinen ja levollinen.

 

Hoidon kesto n. 45 min

 

bottom of page